Oliver Celec förlänger kontraktet

Den 22-årige forwarden Oliver Celec stannar i Tyringe Hockey. Idag har han skrivit på ett kontrakt som innebär att han förblir klubben trogen i ytterligare en säsong.

– Det känns riktigt bra! Framförallt har jag trivts väldigt bra under säsongen som varit, säger Celec själv om att förlänga.

I och med dagens underskrift blir Celec den första spelaren in i truppen till säsongen 19/20.

– Det känns jättekul att kunna förlänga med Oliver. Han har fått en fin utveckling hos oss och kommer fortsatt att vara en viktig spelare nästa säsong. Han är en energispelare med en enorm kraft i skridskoåkningen som gärna går raka vägen mot mål. Jag gillar hans drivkraft, han tävlar och vill utvecklas varje dag och det är precis den sortens spelare vi vill ha i laget, säger Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre.

Denna säsongen är han klubbens främste poänggörare, med flest gjorda mål och assists, och han ser framemot en fortsättning i Tyringetröjan.

– Det känns riktigt bra! Framförallt har jag trivts väldigt bra under säsongen som varit, och det har speglat av sig på prestationen på isen. Jag tror att jag kan växa som spelare några nivåer till under kommande säsong, och att ha tryggheten i Tyringe kommer bara bidra positivt. Att Tyringe som lag skall ta nästa kliv, det är en resa jag vill vara med på.

Jag vill vara en ledande spetsspelare från början till slut, framförallt offensivt men även utveckla min defensiva sida och att tränaren skall kunna lita på mig under de viktiga minuterna när de blir tighta matcher, säger Oliver Celec själv.

Kontraktet sträcker sig över nästa säsong och innebär att Oliver Celec förblir en Tyringespelare över säsongen 2019/20.

Klara spelare för säsongen 2019/2020

Fakta #80 Oliver Celec
Född 1996-05-04
Födelseort Göteborg
Längd / vikt 178 cm / 81 kg
Position Forward
Skjuter Vänster
Moderklubb Härryda HC
Klubbar i karriären Härryda, Borås, Malmö Redhawks, Odessa Jackalopes, Des Moines Buccaneers, Hanhals, Grästorp, Tyringe Hockey
Aktuell Förlänger sitt kontrakt med en säsong.

Dela med andra
  • 13
  •  
  •  

En annan skriver om “Oliver Celec förlänger kontraktet”

Kommentarer inaktiverade.