Tre raka segrar – Nu väntar Skånederby!

A-laget har fått upp ångan och har nu tagit tre raka segrar – på fredagskvällen väntar Helsingborg HC och chansen på den fjärde. 

Fredagskväll, Skånederby, tre raka segrar i börsen, Tyrs Hov… Det finns egentligen ingenting att skylla på om man inte kommer till Hovet för att heja fram vårt blå och röda lag till seger hemma mot Helsingborg.

Det har dessutom varit tighta matcher tidigare möten denna säsong, då två av dessa har resulterat i avgörande efter förlängning. I båda dessa har för övrigt extrapoängen landat hos Helsingborg. Däremot har Tyringe den enda rena 3-poängaren då vi vann med 4-1 hemma på Hovet i början av december.

Sparbanken Skåne
Stoby Stoby
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Toppen av poängligan hos gästerna är delad av tre spelare som alla står på 19 poäng. Dessa är forwardsen Ludvig Nilsson och Julius Bergkvist samt backen Axel Björklund. Några av gästerna att hålla ett extra öga på.

I Helsingborg hittar vi dessutom Tyringe-bekantingen Victor Mångs som spelade i Tyringe som spelade hos oss säsongen 15/16. Han spelar med #8 på ryggen.

Biljetter hittar ni HÄR!

Matchen sänds via Webb-TV HÄR!

Nedsläpp 19.00 hemma på Hovet. Varmt välkomna!

Dela med andra
  •  
  •  
  •