Oliver Celec, TSoS-VHC. Foto Henrik Eberlund

Inför Halmstad hemma

Efter julbord och paket är det äntligen dags för hockey igen – i dag fredag tar vi emot Halmstad Hammers på Tyrs Hov. 

Grundserien är färdigspelad och nu väntar istället Hockeyettan Södra Vår. Det är lag 6 till 12 från grundserien som ska göra upp om vem som ska få kvala uppåt, vilka som är färdigspelade samt vilka som ska få slåss för sin Hockeyettan-status.

Vi startar som sagt med att fightas mot Halmstad hemma på Hovet. Halmstad slutade sist i grundserien och därför inleder de också vårserien sist med att börja på noll poäng, medan Tyringe börjar på plats fem med två poäng.

Thurn Data & Systemkonsult
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Sparbanken Skåne

Tidigare möten denna säsong har resulterat i två Tyringe-segrar (7-1 & 3-1). Poängbäst i Halmstad är Markus Nygren med 14 poäng (7+7) på 22 matcher. I Halmstad återfinns dessutom Tyringe-bekantingen Erik Åhlén.

Statusen på Marks Corbett övergång från EG Diez-Limburg är att vi fortfarande väntar och hoppas på att den ska bli klar innan matchen ikväll.

Biljetter hittar ni HÄR!

Matchen sänds via Webb-TV HÄR!

Nedsläpp 19.00 hemma på Hovet. Varmt välkomna!

Dela med andra
  • 1
  •  
  •