Full pott för A-laget i helgen

Denna helg spelade A-laget två matcher: fredagsmatch på Hovet mot Helsingborg och bortamöte mot Halmstad på söndagen. Två matcher som slutade i full pott och 6 friska poäng.

Fredagens match var som sagt hemma på Tyrs Hov och det var Helsingborg som gästade isen. Det var gästerna som fick in kvällens första puck, och de kunde även gå in i pausvilan med ledningen 0-1. Men sedan tog det slut för Helsingborg då Tyringe kvitterade till 1-1 i mittenperioden för att i tredje spurta ifrån med ytterligare 3 mål. Med knappa tre minuter kvar av matchen fastställde Felix Lidgren slutresultatet 4-1 i tom bur då gästerna dragit målvakten.

Söndagens match var i Halland borta mot Halmstad Hammers. Precis som i fredags var det våra motståndare som tog ledningen då Tyringebekantingen Erik Åhlén fick in pucken i boxplay. Likheterna mellan helgens matcher tog inte slut där, utan efter sitt mål var det slut för Halmstad i målväg. Tyringe kvitterade innan första perioden var slut. Detta genom nyförvärvet från andra sidan sundet – Jeppe Holmberg. Mittenperioden blev mållös för båda lagen, men i slutperioden tog Tyringe ledningen i powerplay till 2-1.

Thurn Data & Systemkonsult
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Sparbanken Skåne

Om ni trodde att likheterna mellan fredagens och söndagens matcher var slut vid det här laget trodde ni fel. Återigen fastställdes slutresultatet genom ett mål i tom bur. Denna gången var det Albin Lindqvist som slog in pucken och segern var därmed ett faktum.

Med helgens 6 poäng in på kontot är det fastställt att Tyringe slutar på en 10:e plats i tabellen med en match kvar att spela. Detta betyder att vi kommer att gå in i fortsättningsserien med några bonuspoäng.

Dela med andra
  • 6
  •  
  •