Stark seger av J20 i Blekinge

Tyringe J20 följde upp lördagens derbykross mot Kristianstad med att ikväll, tisdag, plocka 3 nya poäng. Denna gång mot Olofström med siffrorna 0-3 (0-1, 0-2, 0-0).

Före kvällens match stod hemmalaget på 3 poäng fler än vårt blå och röda lag, men efter kvällens match står nu bägge lagen på 30 poäng. Dock har Olofström endast spelat 15 matcher mot Tyringes 16 matcher.

Efter dryga halva förstaperioden tog Tyringe ledningen genom William Bengtsson assisterad av Adam Ringdahl och Anton Rosén. Det var också det enda som hände i målväg i den perioden, trots att hemmalaget vann skotten med 12-5.

Sparbanken Skåne
Text & Reklam

Tyringe inledde sedan den andra perioden på ett strålande sätt då laget gick till både 2-0 och 3-0 genom mål av Adam Ringdahl och Isac Bexdal. Olofström saknade inte chanser att komma igen och hemmalaget vann återigen skotten, denna gången med 18-9.

Den tredje perioden var händelsefattig på så sätt att det inte blev några mål eller utvisningar, men Olofström sköt hejvilt även i denna del av matchen. De fick iväg hela 22 skott på mål, men Albin Jönsson i Tyringemålet stod emot och han räddade alla de 52 skott som hemmalaget sköt mot hans mål under matchen!

Matchen slutar därmed 3-0 till Tyringe, vilket innebär att man missade Topp-2 med 5 poäng. Topp-2 ger direktplats i JuniorEttan, och slutar man under det får man spela fortsättningsserien.

Dela med andra
  •  
  •  
  •