J18 vände och vann hemma på Tyrs Hov

Tyringe Hockeys J18 tog en skön skalp på söndagseftermiddagen då Alvesta SK besegrades med 6-2.

Det är Tyringes första säsong i J18 Division 1 efter avancemanget i det dramatiska kvalet mot Helsingborg förra säsongen, och laget har inlett spelet på den högre nivån på ett bra sätt. Efter 12 matcher ligger de på en 5:e plats i en serie med 7 lag.

Tabellfyran Alvesta SK var på besök i Tyrs Hov idag, söndag, och gästerna var också det lag som tog ledningen i den första perioden. Under loppet av 2 minuter halvvägs in i den andra perioden kunde dock Tyringe vända på det hela och tog ledningen med 2-1 genom Lucas Lindén och Victor Kauppi. Efter detta var det Tyringe för hela slanten och Alvesta kom aldrig riktigt nära.

Stoby Stoby
Bilcentrumgruppen

Matchen slutade med siffror 6-2 efter ytterligare mål av Isac Bexdal, Lucas Lindén, Herman Samevik och Isak Ströberg. Skotten landade på 39-31.

Dela med andra
  • 7
  •  
  •