U16 obesegrade i Division 1

Tyringe Hockeys U16-lag har startat säsongen på ett nästintill perfekt sätt – efter 7 matcher är man fortfarande obesegrade med 6 vinster och 1 oavgjord.

Den kanske svåraste matchen hittills under säsongen spelade laget idag, lördag, borta mot Malmö Redhawks. Inför matchen stod serieledande Tyringe på 12 poäng efter 6 raka vinster, och Malmö var tätt bakom på andra plats med 9 poäng efter 4 vinster, 1 oavgjord samt 1 förlust.

Det stabila Tyringelaget började seriefinalen på ett strålande sätt då man tog ledningen i den första perioden. Malmö kom däremot tillbaka i den andra perioden och kvitterade, innan Tyringe återtog ledningen i periodens sista minut. Sista perioden hade precis börjat när Malmö kvitterade igen och fastställde slutresultatet 2-2.

Sparbanken Skåne
Bilcentrumgruppen

Tyringe står därmed kvar som serieledare i Division 1 med 3 poäng ner till Malmö på andraplatsen. Man har även en storslagen plusminus-skillnad, +35, då man fått in 49 puckar i mål samt endast släppt in 14.

Noterbart är också att två Tyringespelare finns i toppen av poängligan då Alfons Paulsson gjort 20 poäng på 5 matcher, samt Albin Brännström gjort 20 poäng på 7 matcher. Det är siffror som imponerar, och det kan vara värt att lägga namnen på minnet för framtiden.

Dela med andra
  • 125
  •  
  •