Melker-Karlsson

Melkers säsong är över

Den handledsskada som Melker ådrog sig i Nybro har visat sig vara så allvarlig att säsongen nu är över för honom.

Det var i en närkampssituation under matchen som olyckan var framme då Melker olyckligt åkte in i sargen med handen först och fick ta sig av isen i svåra smärtor.

Även om första rapporterna antydde att det rörde sig om en allvarlig skada har vi valt att, fram tills nu, avvakta ytterligare besked.

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
SwedSafe

Skadan i sin helhet innebar att 5 ligament och alla ledband var av. Det har krävts en operation i 3,5 timme med 32 stygn och 6 stift insatta som följd. Läkarna var nöjda efteråt men uttryckte sig efter operationen att det var lite som att lägga pussel.

För en vecka sedan togs stygnen bort och en ny operationstid är inbokad till den 9:e november då även stiften ska tas ut. Det är då som Melker kan börja sin långa rehabperiod. Läkarna har sagt att det tar ett år innan han kan belasta armen som vanligt men att det är upp till honom när han ska vara tillbaka.

Med dem senaste rapporterna kan jag nu bekräfta att säsongen tyvärr är över för Melkers del. Samtidigt vill jag betona att han fortfarande är en del av laget och att vi, till fullo, kommer att stötta honom igenom denna tuffa period.

Melker är en riktig kämpe och vill inget hellre än att vara tillbaka på isen så fort som möjligt. Han har lovat att hjälpa till och heja på laget vid sidan av!

Melker, nu hejar vi på dig! #tillsammans

Filip Steensbjerre
Sportchef Tyringe Hockey

Dela med andra
  •  
  •  
  •