Fridh och Brodén förstärker

Vi har knutit till oss forwarden Tobias Fridh för resten av säsongen. Han har gjort bra ifrån sig de matcher han varit inlånad hos oss och får nu möjlighet att växa in i det ännu mer när han ska vara här på daglig basis. Tobias gjorde sin första riktiga träning som Tyringespelare igår och finns tillgänglig för spel redan på fredag mot HHC borta. Här handlar det om en övergång.

Även backen Felix Brodén kommer att vara med oss på lån tillsvidare. Han ansluter igen under morgondagen och ska nu först och främst spela med oss våra tre kommande matcher. Han gjorde en väldigt stabil match senast mot Mörrum och får nu möjligheten att bygga vidare på den insatsen med start på fredag.

 

Sparbanken Skåne

Det är inte omöjligt att fler namn tillkommer redan till helgens matcher. Det är en viktig helg för vårt A-lag med två tuffa matcher och vi ska komma till spel med bästa möjliga lag.

Med vänlig hälsning
Filip Steensbjerre
Sportchef Tyringe Hockey

Dela med andra
  • 5
  •  
  •