Tyringe testar forward på try out

Tyringe Hockey  ger forwarden Oliver Celec, född -96,  möjligheten att via try out spela sig till ett kontrakt.
Oliver spelade senast i Grästorp.
Tyringe Hockeys sportchef Filip Steensbjerre beskriver Oliver som en skridskostark och hårt jobbande forward som förhoppningsvis ska passa in i lagets spelidé.
– Han kommer att höja konkurrensen i truppen och göra allt för att spela till sig ett permanent kontrakt. Jag är glad över möjligheten och ser framemot att följa honom på isen!
Oliver själv är högmotiverad till att ansluta till laget och Tyringe. Han har höga förväntningar på sig själv. Han vill vara en spelare med hög arbetsmoral
– Det ska bli oerhört roligt att få chansen i Tyringe. Det blir en månad med hårt jobb och mycket kul. Jag har aldrig tränat så hårt som jag gjort den här sommaren, så på den fronten känns det väldigt bra. Har även haft mer fokus på detaljer så det ska bli väldigt kul att dra igång säsongen nu efter allt slit. Jag kom tillbaka efter ett år utan ishockey då jag opererat min axel. Det kändes oerhört bra i slutet av säsongen och nu efter en säsong i division 1 södra känns det kul att vara tillbaka, jag vet vad som förväntas och är så redo jag kan bli.
Tyringe Hockey hälsar Oliver välkommen och lycka till!

Dela med andra
  • 87
  •  
  •  

En annan skriver om “Tyringe testar forward på try out”

Kommentarer inaktiverade.