Joakim Thörnqvist

Nyförvärv från Vännäs: Joakim Törnqvist

Joakim Törnqvist, forward, född -90 är det senaste tillskottet i Tyringetruppen. Joakim, med moderklubb Björklöven, har representerat Tyringe tidigare. Den gångna säsongen spelade han i Vännäs.

Sportchef Filip Steensbjeere är glad över över signaturen

– Det är med stor glädje jag presenterar det senaste tillskottet i truppen. Joakim är en spelartyp vi letat efter som ska tillföra spets i vårt anfallsspel. För mig är det här en kanonvärvning, han är rutinerad och ska vara vår ledande spelare nästa säsong.

Text & Reklam
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Joakim ansluter till truppen i slutet av augusti då han första ska avsluta ett vikariat som brandman i Umeå innan han flyttar ner.  Det första ispasset med laget gör han måndagen den 27 augusti. Därefter väntar två träningsmatcher innan serien drar igång.

Statistik Joakim Törnqvist

Filip Steensbjerre om läget i truppen i övrigt:

– Jag kommer att ta in ytterligare en forward innan jag tillsvidare stänger dörren för spelare utifrån. Jag måste se vad vi kan få från de egna leden då vi har många lovande spelare i klubben som vill visa upp sig!

Glad Midsommar önskas alla Tyringesupportrar!

Dela med andra
  • 114
  •  
  •