Italiensk forward med landslagsmeriter klar

Ytterligare ett nyförvärv kan räknas in i truppen till säsongen 2018/19: Italienska forwarden Denny Deanesi, med meriter från italienska landslaget är klar. Denny, född-93, spelade senast i Sterzing/Vipiteno i italienska högstaligan. Han ska spela i tröja #7 i Tyringe.

Sportchef Filip Steensbjerre kommenterar värvningen så här:

-Det här är en häftig värvning för oss! Denny är en storväxt forward med bra skridskoåkning som ska spetsa till vår forwardsbesättning. Han är en bra kille även utanför isen och kommer närmast från ett lag och en liga som tränare Henrik Alfredsson känner till sedan tidigare. Jag är nöjd med att ha lyckats värva honom och hälsar honom varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Thurn Data & Systemkonsult

Se Denny Deanesis statistik här

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

2 andra skriver om “Italiensk forward med landslagsmeriter klar”

Kommentarer är stängda.