Talangfull back får utvecklingskontrakt

Ytterligare en back är kontrakterad för säsongen 2018/19:
Egna produkten Isac Hedlund, född -01, är klar.

Sportchef Filip Steensbjerre kommenterar den senast pusselbiten:

– Isac har erbjudits ett utvecklingskontrakt och  räknas som en av åtta backar i truppen. Han har redan visat upp sig i A-laget och jag ser stor potential i honom. Jag är glad att han trots andra alternativ väljer att stanna i Tyringe och det ska bli spännande att följa hans utveckling under säsongen med mitt och ledarstabens stöd från dag ett.

SwedSafe
Sparbanken Skåne

Isac Hedlund själv säger så här om beslutet att fortsätta i Tyringe:

– Jag tycker att målsättningarna låter väldigt bra, bland annat med upplägget på förberedelserna inför säsongen med sommarfys! Jag tror att det kan bli en väldigt bra säsong, det är höga krav på alla spelare inför säsongen så att alla kan prestera sitt bästa. Jag ser fram mot möjligheten att spela i moderklubbens bästa lag!

Dela med andra
  • 238
  •  
  •  

2 andra skriver om “Talangfull back får utvecklingskontrakt”

Kommentarer är stängda.