Första nyförvärvet klart

Andreas Anarp, 22 år, back från Nybro Vikings, är Tyringes första nyförvärv säsongen 2018/19.
Nybrofostrade Andreas, har varit ordinarie i Vikings de fyra senaste säsongerna.
– Det ska bli en väldigt rolig utmaning att få representera Tyringe Hockey kommande säsong. Jag har fått ett bra intryck av klubben och det känns som att Tyringe har något intressant på gång och den resan vill jag vara med och bidra till, för mig känns detta som en utmärkt möjlighet att ta nästa steg i min karriär och jag ser mycket fram emot att få dra igång säsongen.
Tyringes sportchef Filip Steensbjerre är mycket nöjd med att ha klart med nyförvärv numer ett:
– Andreas har precis den profilen vi söker utifrån just nu. Han har rutinen och vet vad som krävs för att kunna utmana på den här nivån. Han vill fortsätta att utvecklas och kommer därför att ställa krav på sina medspelare. Det här är precis vad vi behöver få in i laget.

Dela med andra

En annan skriver om “Första nyförvärvet klart”

Kommentarer är stängda.