Inför matchen: Derby!

Ikväll är det så dags för säsongens första derby då vi tar emot Kristianstad hemma på Tyrs Hov!

Datum: Måndag den 30 oktober
Tid: 19.00
Arena: Tyrs Hov, Tyringe

Biljetter finns att köpa HÄR!

Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB
Stoby Stoby

Tränare Norell inför matchen:

– Hockeyettan kommer med fullt manskap och gästar Tyrs Hov tillsammans med kvällens stora motståndare nämligen KIK. Det är dukat för fest! Ett Kristianstad som ligger under strecket, vilket har höjt på ögonbrynen hos många av experterna. Vi vill så gärna hitta mer stabil form än vad vi har visat upp senaste sex veckorna och vi har återigen haft bra träningar som förhoppningsvis mynnar ut i att vi verkligen ska ge KIK ett tufft motstånd matchen igenom. Laget känns piggt, men det finns några spelare som tyvärr dras med några efterhängsna skador/sjukdomar. Men då finns även utrymme till att någon annan har möjligheten att kliva fram. Jag hälsar varmt välkomna till ett hett derby! Väl mött och som sagt det är dukat för fest!

Truppen

Charlie Fredriksson

Emil Hedman

Thage Pettersson Mattias Eriksson

Pa-Mansu Janneh Viktor Bemström

Isac Hedlund Marcus Björk

Jesper Wiberg Johan Lindholm William Erenrot

Khalid Ibrahim Måns Carlsson Oliver Henriksson

Vincent Boukov Albin Lindqvist Filip Fällman

Belmin Mesanovic Anton Malmberg Viktor Sundström

Alexander Rindå

Dela med andra
  • 54
  •  
  •  
  •