Välbesökt ispremiär på Hovet

På tisdagskvällen hade Tyringe Hockeys A-Lag sin ispremiär för säsongen 2017/2018 inför några hundra supportrar.

Några hundratal supportrar och åskådare befann sig under tisdagskvällen på Tyrs Hov för den traditionsenliga ispremiären. Kvällen inleddes med en spelarpresentation där varje spelare fick äntra isen till publikens applåder och knattarnas klubbor knackande i isen.

När hela truppen och lagledningen var presenterade berättade huvudtränare Marcus Norell lite om träningen innan han blåste igång de olika övningarna. Det timmeslånga passet avslutades sen med en straffturnering, där det vita laget vann.

Stoby
SwedSafe
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Med på träningen var också tryout-spelarna Emil Hedman och Alexander Danielsson. Dessa kommer att vara med och träna samt spela träningsmatcher med laget under augusti till att börja med. Även den egna junioren Isac Hedlund, född -01, var med och visade att det finns spelare underifrån i klubben som vill vara med och tävla.

Läs mer om ispremiären hos Norra Skåne här!

Dela med andra
  •  
  •  
  •  
  •