Nyförvärv – Johan Lindholm & Filip Fällman

Lagbygget för säsongen 2017/2018 fortsätter – Nästa pusselbitar att läggas är centern Johan Lindholm och forward Filip Fällman!

De båda anfallsvapnen är bördiga från Sundsvall och de har spelat tillsammans i ungdomslagen där, innan karriärerna tog dem vidare till andra klubbar. Nu återförenas de båda vännerna istället för spel i Tyringe Hockey.

Johan Lindholm

SwedSafe

Johan, till höger på bilden, har meriter från spel i SHL med både Modo och Frölunda, där han även varit ledande i de båda klubbarnas olika J20 Superelit de senaste säsongerna. Förra säsongen fick han även känna på spel i J20-landslaget på en träningsturnering.

Johan Lindholm om det nypåskrivna kontraktet:

– Nu när jag blir förstaårssenior så kände jag att jag ville hitta en miljö där jag kan utvecklas och ta nästa steg i min utveckling. Marcus upplägg och hur vi ska bedriva verksamheten här i Tyringe med mycket unga killar känns väldigt spännande. Det känns som en bra miljö för mig och jag ser fram emot där här säsongen väldigt mycket!

Filip Fällman

Filip har de senaste två säsongerna tillhört poängtoppen i Timrå IK:s J20 Superelit. Den förra säsongen fick han också chansen i några inhopp med A-laget i Hockeyallsvenskan. ”Filip är en tränares dröm, och en otroligt ambitiös spelare”, säger Johan Thelin, assisterande tränare i Timrå IK.

Filip själv om varför det blev Tyringe kommande säsong:

– Jag fick kontakt med Marcus Norell för några veckor sedan, och det gick ganska fort efter det. Jag kände att det var bra upplägg här nere och en väldigt spännande grupp, så det var inget att tveka om. Nu siktar jag på att utvecklas och komma in i seniorhockeyn.

Vi hälsar Johan och Filip varmt välkomna till Tyringe Hockey!

Dela med andra
  • 492
  •  
  •  

En annan skriver om “Nyförvärv – Johan Lindholm & Filip Fällman”

Kommentarer är stängda.