Nyförvärv – Khalid Ibrahim klar!

Tyringe Hockey har skrivit kontrakt med Khalid Ibrahim för säsongen 2017/2018!

Khalid, född -97, har Skellefteå AIK som moderklubb och han har spelat i klubben hela vägen upp till J20 Superelit. Förra säsongen blev han hela lagets poängkung med sina 31 poäng på 43 matcher, vilket ledde till att han fick göra några inhopp med A-laget i SHL. Khalid kommer att spela med nummer #47 på ryggen.

Hemsidan ringde upp Khalid för att få veta lite mer om det senaste tillskottet i truppen.

SwedSafe

Välkommen till Tyringe Hockey! Kan du berätta lite om hur det har gått till när du skrev på för klubben?

– Tack så mycket! Det känns jättekul. Jag hade ju Marcus som tränare förra säsongen och när han blev klar som tränare i Tyringe så berättade han för mig att han gärna ville ha med mig. Sedan var jag nere på besök och träffade alla runt föreningen, och det kändes jättrebra.

Kan du beskriva dig själv som hockeyspelare? 

– Det är ganska svårt att beskriva sig själv så, men jag försöker jobba hårt över hela banan och samtidigt skapa chanser offensivt.

Vem är då Khalid Ibrahim av isen och i omklädningsrummet?

– Jag är glad av mig och jag försöker sprida glädje. När det sen väl gäller så vill jag vara med och leda laget.

Vad har du för förväntningar och förhoppningar på kommande säsong?

– När det gäller laget så känns det som en intressant trupp, som kan ta det ganska långt. För min egen del så hoppas jag på att få en stor roll och att få spela mycket och utvecklas.

Vi hälsar Khalid varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Dela med andra

En annan skriver om “Nyförvärv – Khalid Ibrahim klar!”

Kommentarer är stängda.