Nyförvärv – Måns Carlsson!

Tyringe Hockey har i dag skrivit kontrakt med centern Måns Carlsson för säsongen 2017/2018!

Måns Carlsson, född 1997, kommer senast från spel i Frölunda och deras lag i J20 Superelit. Moderklubben heter dock Lysekils SK, vilket är samma som den gamle TSoS-profilen Marcus Wänerstam. Måns är en stor center, 1.90 m och 92 kg, och föregående säsong gjorde han 33 poäng på 50 matcher.

Hemsidan ringde upp Måns för att få hans perspektiv på övergången.

Välkommen till Tyringe Hockey! Kan du berätta lite om hur det har gått till när du skrev på för klubben?

– Tack så mycket! Jag har haft bra kommunikation med Mathias efter att han tagit kontakt med mig, och sedan har jag och Marcus Norell pratat om hur de ser på mig och min roll i laget. Det lät intressant och nu är det klart.

Kan du beskriva dig själv som hockeyspelare för alla de supportrar som kanske inte har så bra koll på dig?

– Jag är en storväxt center som gillar att ha mycket puck. Jag gillar att spela fram mina kompisar till bra lägen och göra mina medspelare runt mig bättre.

Hur ser du på den kommande säsongen? Vad har du för förväntningar och förhoppningar?

– Jag har stora förhoppningar och jag tror att vi kan få ihop det bra med vårt unga lag. Det ska bli kul att komma och spela för Tyringe och det intresset som finns för laget. Jag tror att det kan bli riktigt bra!

Dela med andra
  • 724
  •  
  •  
  •