Var med och utveckla Tyringe Hockey!

Brinner du för Tyringe Hockey? Vill du bidra till att göra vår förening ännu bättre? Här kan du se vad klubben söker för ideella krafter och hjälp med till kommande säsong.

Tyringe Hockey drivs av ideella insatser och vi söker hela tiden personer som vill vara med  och utveckla föreningen. Du behöver inte ha en hockeybakgrund för att vara aktiv i vår förening, utan du behöver bara vara intresserad av att bygga vidare på klubbens 80-åriga tradition och gemenskap!

Säljare/Marknadsgruppen

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Sparbanken Skåne
Bilcentrumgruppen

Marknadsgruppen är den del av föreningen som har kontakten med våra sponsorer och som säljer sponsorpaket. Här ligger fokus på att på olika sätt få in intäkter till klubben.

Materialförvaltare 

Materialförvaltare är en viktig position i A-laget och som materialare har du hand om spelarnas material. Här kommer du verkligen nära laget och du blir en del av gemenskapen. Till detta uppdraget utbetalas en viss ersättning.

Ungdomsledare

Klubben har ungdomslag i alla åldrar, vilket vi är mycket stolta över. Det betyder att det behövs många tränare, ledare och vuxna som hjälper till. Det gör inget om du inte har något utbildning, då klubben ser till att du får det! J20 och J18 söker bland annat assisterande tränare och materialare. Kontakta Tommy Landgren på 0732030059.

Arenavärd/Funktionär

A-lagsmatcherna på Tyrs Hov är det största återkommande idrottsevenemanget i Hässleholms kommun. Det betyder också att det krävs ideella arenavärdar/funktionärer som hjälper till för att allt runt omkring matchen ska lyckas. Biljettinsläpp, arenavärd på de olika läktarsektionerna m.m. är positioner där det behövs folk.

Evenemangsansvarig

A-lagsmatcherna på Tyrs Hov är som sagt det största återkommande idrottsevenemanget i Hässleholms kommun, men vi kan göra det ännu större! Vill du vara med och utveckla evenemanget och göra upplevelsen ännu starkare så kontakta kansliet.

Övrigt

Om du känner att du kan bidra på något sätt som inte finns listat här ovan, tveka då inte att kontakta kansliet och bli aktiv i föreningen!

Är du intresserad av något av det som finns angivet ovan, eller om du på något annat sätt vill hjälpa till, så kan du höra av dig till kansli@tsos.com – Var med och skapa framtidens Tyringe Hockey!

Dela med andra
  • 162
  •  
  •  
  •