Viktor Sundström klar för en fortsättning

Tyringe Hockey har i dag gjort klart med Viktor Sundström om en fortsättning i den blå och röda tröjan!

Viktor är en rutinerad forward som har spelat över 300 matcher i Hockeyettan för klubbar som IK Pantern och KIK. Det 28-åriga Malmöprodukten kom till Tyringe inför förra säsongen och är nu klar för sin andra raka säsong i klubben.

Viktor Sundström om det nya kontraktet:

SwedSafe
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

– Det ska bli fantastiskt roligt att spela för Tyringe Hockey nästa år med! Jag ser fram emot den kommande säsongen och känner mig motiverad. Jag ville stanna och Mathias ville ha mig kvar, så det var inga konstigheter.

Dela med andra
  • 168
  •  
  •  

En annan skriver om “Viktor Sundström klar för en fortsättning”

Kommentarer är stängda.