Simon Ericsson till Malmö J20

Den egna produkten och backen Simon Ericsson väljer att flytta till Malmö Redhawks J20 för att försöka ta nästa steg i sin utveckling.

Den unge backen gjorde debut i A-laget som 15-åring, och nu efter fyra år med seniorhockey i moderklubben väljer han att ta nästa steg i karriären. Ny klubbadress blir Malmö Redhawks och deras J20-SuperElit.

Simons egna ord om flytten:

Sparbanken Skåne

Vill rikta ett stort tack till Tyringe Hockey för alla dessa år! Till alla tränare, spelare, materialare, supporters och eldsjälar som gjort alla dessa år i min moderklubb så fantastiska. I sommar går flyttlasset till Malmö J20 för att försöka ta nästa steg. Lycka till nästa säsong och än en gång tack!

Tyringe Hockey tackar Simon för insatserna i den blå och röda tröjan och önskar honom all lycka till!

Dela med andra

En annan skriver om “Simon Ericsson till Malmö J20”

Kommentarer är stängda.