Nyförvärv! Back Kevin Karlsson

Tyringe Hockey har i dag skrivit kontrakt med backen Kevin Karlsson för säsongen 2016/2017.

Kevin Karlsson kommer från spel i moderklubben Linköpings J20-SuperElit där han var poängbäst bland backarna i laget föregående säsong. Den unge backen, född -96, är vänsterskytt och mäter 1.70 m och 80 kg.

Först och främst, välkommen till Tyringe! Kan du berätta om processen som ledde dig till klubben?

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
SwedSafe
Bilcentrumgruppen

– Tack! Magnus hade fått tips om mig från en av mina tidigare tränare. Så jag fick ett samtal från Magnus som presenterade klubben och allt runt omkring. Jag tyckte att det lät bra och fastnade direkt.

Hur ser du på den kommande säsongen? Förväntningar och förhoppningar?

– Det är fortfarande rätt nytt så jag har inte hunnit tänka så mycket men det ska bli kul. Jag tycker att vi har ett bra lag och att vi kan sikta på att ta oss till AllEttan direkt. Sen vill jag visa upp mig och visa vad jag går för. Jag vill göra en så bra säsong som möjligt och hjälpa laget.

Kan du berätta om dig själv som hockeyspelare? Vad är dina styrkor på isen?

– Jag är en tvåvägsback. Jag har spelat 3 säsonger i J20-SuperElit, de första säsongerna i J20 fick jag ta ett mer defensivt ansvar och då utvecklade jag de sidorna. Den senaste säsongen fick jag en mer offensiv roll där jag känner att jag kunde utveckla min offensiv. 

 Vi hälsar Kevin varmt välkommen till Tyringe Hockey!

Dela med andra
  • 125
  •  
  •  

En annan skriver om “Nyförvärv! Back Kevin Karlsson”

Kommentarer inaktiverade.