Nyförvärv; Målvakt William King

Tyringe Hockey har i dag gjort klart med det första nyförvärvet inför säsongen 2016/2017 i form utav målvakten William King.

Den amerikanska målvakten, född -94, kommer närmast från spel i Kallinge/Ronneby och Mörrums GOiS. Han värvades inför den gångna säsongen till KRIF där han stod 17 matcher med en räddningsprocent på 90,9%. William avslutade sedan säsongen med att vakta målet för Mörrum under sex matcher i kvalserien till Hockeyettan. Kontraktet är skrivet på 1 år.

GM Magnus Rahm om nyförvärvet; 

Sparbanken Skåne
Text & Reklam

– En duktig målvakt som väl inte riktigt var förstemålvakt i Kallinge/Ronneby den förra säsongen, där Oscar Malm dominerade, men en kille som vi tror mycket på, säger sportchef och tränare Magnus Rahm till NSK.

Vi hälsar William varmt välkommen till Tyringe Hockey! 

Foto: Marcus Palmgren, BLT.

Dela med andra
  • 101
  •  
  •