Barabar

BaraBar på Tyrs Hov

Tyringe Hockey har öppnat en bar i Tyrs Hov vid namn BaraBar. Där kommer, i samband med A-Lagets hemmamatcher, att vara öppet för att kunna ta en öl eller ett glas vin. Baren öppnar en timme innan match och sköts i samarbete med Partyfabriken som står för serveringen. Det serveras även lättare tilltugg och möjligheten finns att förbeställa mat, detta får man göra hos Partyfabriken någon dag innan match.

För att få tillgång till baren så måste man lösa medlemskap som gäller för hela säsongen. Det går att köpa genom Tyringe Hockeys kansli och måste göras minst dagen innan match. Medlemskapet är personligt och ger tillträde till baren under hela säsongen och det går INTE att köpa inträde på matchdag eller för enstaka matcher. Legitimation och medlemskort måste uppvisas vid entrén till baren. Åldersgräns 18 år. Medlemskap kostar 500:-.

Kontakta kansliet för att lösa medlemskap i baren på;

Text & Reklam
Sparbanken Skåne

Tel. 0451-514 35

Mail. kansli@tsos.com

TSOS vs KIK
BaraBar
TSOS vs KIK
BaraBar

Dela med andra
  •  
  •  
  •