Nyförvärv; Bröderna Ilestedt klara för Tyringe Hockey

Bröderna Zebastian och Fabian Ilestedt förstärker Tyringe Hockeys forwardssida. De båda bröderna från Blekinge, med Sölvesborgs IK som moderklubb, är de senaste tillskotten i A-lagets trupp inför säsongen 2015/2016. 

Zebastian Ilestedt är född -91 och har gjort över 150 matcher i Hockeyettan. Han spelade sin juniorhockey i Tingsryd och Malmö innan han sedan tog steget in i seniorhockeyn och där har han representerat Malmö, Kallinge/Ronneby, Kristianstad och Lindlöven.

Fabian Ilestedt är född -95. Han är utbildad i Leksands juniorverksamhet och gick förra säsongen in i seniorhockeyn med spel i Lindlöven och Helsingborg i Hockeyettan. Fabian mäktade med 14 mål i sin debutsäsong och bidrar med fart och storlek, 1.89 m och 80 kg, till Tyringe Hockeys lagbygge.

Lindenytt.se om bröderna Ilestedts framfart i Lindlöven

Vi hälsar Zebastian & Fabian varmt välkomna till Tyringe Hockey!

Zebastian Ilestedt

Fabian Ilestedt

Dela med andra
  •  
  •  
  •