Nyförvärv; Center Anton Lindström & målvakt Andreas Ljunggren

Tyringe Hockey fortsätter att fylla på truppen inför återkomsten till Division 1 och har skrivit kontrakt med centern Anton Lindström, född -93 och målvakten Andreas Ljunggren, född -95.

Den 22-årige centern Anton Lindström har Limhamn som moderklubb men kommer här närmast från spel med Tranås i Division 1. Anton har tidigare även representerat Malmö och Rögles juniorlag samt spelat juniorhockey i USA i två säsonger. Han går även att använda som ytterforward och kommer också att bidra med storlek då han mäter 1.88 m och väger 91 kg. 

Målvakten Andreas Ljunggren, som fyller 20 år i juli, kommer senast från spel med Malmö J20-SuperElit där han stod 46 matcher förra säsongen. Han fick även vara med A-truppen vid behov och var ombytt i 3 allsvenska matcher. Andreas har även representerat Borås J18- och J20 Elit. Säsongen 2013/2014 hade han bäst statistik av alla målvakter i J20 Elit och spelade även 21 matcher med Borås A-lag i Hockeyettan.

Text & Reklam

Sportgruppen om de senaste tillskotten i truppen:

Anton är en rejäl och stor center som vi tror kan blomma ut hos Tyringe Hockey. Han är en pådrivare på isen och en kille som brinner för sin hockey, som inte är nöjd här utan som vill framåt och utvecklas. Andreas är en väldigt lovande målvakt som är bra skolad och som kommer från en bra säsong med Malmö J20. Han är hungrig och kommer att tävla med Tex om platsen i mål. Denna värvning gör målvaktssidan komplett.

 

Anton Lindström

 

Andreas Ljunggren

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

2 andra skriver om “Nyförvärv; Center Anton Lindström & målvakt Andreas Ljunggren”

  1. Pingback: Värvar från Tranås och Malmö | Hockeyettan

Kommentarer är stängda.