Nyförvärv; back Viktor Wahldén klar för Tyringe Hockey

I dag blev det klart med det första nyförvärvet till säsongen 2015/2016. Det handlar om backen Viktor Wahldén som närmast kommer från spel i IK Pantern där han var med och spelade upp laget i Hockeyallsvenskan. Viktor har Malmö IF som moderklubb där han också spelade hela vägen till J20-Superelit. Den 20-årige backen, född -94, är skridskoskicklig och har en stabil säsong i Division 1 i benen.

Sportchef Peter Lenngård om nyförvärvet:

Viktor är en skridskoskicklig back med ett bra förstapass. Han har gjort det bra i Division 1 och var nära en fortsättning med Pantern i allsvenskan. Det är en träningsvillig och väldigt seriös spelare som vill satsa vidare och tycker om vårt upplägg. Han vill framåt i karriären! Viktor flyttar även upp till Tyringe vilket vi tycker är positivt, inte minst för lagkänslan och gruppen. 

Viktor Wahldén på Eliteprospects

 

Säsongens första nyförvärv Viktor Wahldén
Säsongens första nyförvärv – backen Viktor Wahldén. Foto: www.pantern.se

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

En annan skriver om “Nyförvärv; back Viktor Wahldén klar för Tyringe Hockey”

  1. Pingback: Kvalhjälte klar för nykomlingen | Hockeyettan

Kommentarer är stängda.