Joel Persson & Simon Ericsson stannar i TSoS

Truppen till återkomsten i Hockeyettan fortsätter att växa sig stark då det i dag blev klart att den poängstarke backen Joel Persson skrivit på för en fortsättning i Tyringe Hockey. Joel, född -94, blev förra säsongen bästa poängplockare av alla backar i hela Division 2 med 55 poäng på 48 matcher.

Även den egna produkten Simon Ericsson är klar för kommande säsong. Den unge backen, född -98, går därmed in på sin tredje säsong som A-lagsspelare i Tyringe och har tagit stora kliv för varje säsong. Inte minst visade han framfötterna när det väl drog i hop sig i kvalserien.

Sportchef Peter Lenngård om de senaste tillskotten i truppen:

SwedSafe
Sand och Vattenbläst AB Snad & Vattenbläst AB

Jag är väldigt glad över att båda dessa vill stanna i klubben. Joel var Hockeytvåans bästa back förra säsongen och jag är övertygad om att han kommer göra det bra i Division 1 också. Offensivt har han det mesta och han utvecklades även defensivt under säsongen till en stabil tvåvägsback. Simon är ett riktigt framtidslöfte! En ambitiös, ung back som verkligen vill utvecklas och ta upp kampen för speltid i Division 1.

 
#94 Joel Persson på en av många offensiva raider.
#39 Simon Ericsson
#39 Simon Ericsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela med andra
  •  
  •  
  •  

En annan skriver om “Joel Persson & Simon Ericsson stannar i TSoS”

  1. Pingback: Nykomlingen fortsätter förlänga med befintlig trupp | Hockeyettan

Kommentarer inaktiverade.