2-Kronan

I december är det dags för säsongens första 2-Kronan och fri entré då A-laget tar emot Boro/Vetlanda onsdagen 10/12 – 2014!

Upplägget för 2-kronan är sådan att det är fri entré till matchen på Tyrs Hov och att ett antal företag/privatpersoner åtar sig att betala två kronor per åskådare. Det är dock maxbelopp på 2.000:- så även om det kommer över 1.000 personer på matchen så betalar du som sponsor inte mer än så.

Som sponsor till 2-Kronan är ditt företag med och bjuder på fri entré vid ett eller två tillfällen under säsongen. Bidraget blir två kronor per åskådare och i detta paket ingår presentation av ditt företag på ljustavlan under matchen samt att två personer från ditt företag bjuds på middag med tränarbesök innan matchen.

Text & Reklam
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Ta chansen att knyta nya kontakter!

Intresserad? Kontakta kansliet på – Mailkansli@tsos.com – Telefon, 0451-514 35

Den 10/12 mot Boro/Vetlanda bjuder våra sponsorer på inträdet!
Den 10/12 mot Boro/Vetlanda bjuder våra sponsorer på inträdet!

Dela med andra
  •  
  •  
  •