Nyförvärv; André Schultz & 2 kontraktsförlängningar!

André Schultz. Där har ni namnet på Tyringe Hockeys senaste nyförvärv. André, 24 år, kommer närmast från spel i Division 1 och Pantern, som även är hans moderklubb. Backen har tidigare representerat Malmö och Linköping i J20-SuperElit samt Mjölby, Tranås och Pantern i Division 1 vilket ger honom drygt 150 matchers rutin från den högre serien. André kommer att bli en nyttig spelare i defensiven med sitt spel och sin rutin.

Sportchef Lenngård om Schultz:

 Vi är glada över att få André till Tyringe Hockey! André ville också hit och löste ut sig själv från sitt kontrakt med Pantern med hjälp av en extern sponsor, Hela Bilen, i Malmö. 

Thurn Data & Systemkonsult

Välkommen till Tyringe Hockey, André Schultz!

Denna glada nyhet är dock inte den enda i kväll. Vi kan även meddela att det står klart att de egna produkterna Alexander Ekeberg och Viktor Hjärtquist fortsätter sina karriärer i Tyringe Hockey!

Lenngård om läget i lagbygget:

– Vi har även en center klar, men av önskemål från spelaren i fråga så väntar vi med att gå ut med namnet. Vidare väntar vi på besked från Anton Hellsing om en fortsättning plus att vi ligger nära en målvakt som vi hoppas det blir klart med i veckan.

 

Dela med andra
  •  
  •  
  •