Nu är väntan över!!!

Efter snart 5 månaders uppehåll är det imorgon äntligen dags för ett ett besök på Tyrs Hov. Med en kopp kaffe från cafeterian går man ut i hallen och sätter sig på sittplats med de andra ”experterna”.

Sen förra året har vi fått in 9 nya spelare. Det är ett föryngrat lag i år men, där de äldre rutinerade spelarna ”Jani, Hellsing,Komma och Arup” skall visa  vägen mot kvalserien i vår.

Imorgon kommer det att finnas 2 överraskningar med, den ena är forwaden Dennis Svensson som vi såg i Osby`s lag ifjol, är en väldigt duktig kille med ett sinne för målet. Han ingår i KIK s trupp men kommer att vara i Tyringe, ett led i samarbetet.

Den andra är våran Anders Stålberg som ville spela vidare i våras men pga nybliven pappa så var han tveksam.Men i onsdags ringde Stålis och frågade om dörren kunde öppnas. Så Stålis har ett Try out kontrakt i augusti ut.

Tyvärr saknas  Weren som har fått lunginflammation borta 2-3 veckor. I övrigt så ser det bra ut vi jobbar väldigt hårt på supporterspelaren just nu. Men det krävs att alla tar tag i insamlingen om det skall bli något.Han anländer i så fall till serie starten.

Text: Håkan Nordh
Bild: Fredrik Selander

Dela med andra