Ang. supporterspelaren. Viktigt meddelande!

Tyringe har nu en drömvärvning på gång som företags- och supporterspelare!

Det fattas fortfarande pengar för att affären skall gå i hamn.
Tyringe har nu kort tid på sig att sälja supportertröjor och reklamplats (företag) på supporterspelaren för att ni skall få möjlighet att njuta av en ny värvning som för tankarna tillbaka till tidigare storspelare på Hovet under 80/90-talet.
Vi kan viska lite om att spelaren är transatlant. Så, kom igen nu företag och privatpersoner! Med er hjälp kan vi få ett riktigt kanonlag till vintern!

Företag: Tag kontakt med Peter Lenngård (0708-311858) eller Christian Hallberg (0709-170672) vilka båda representerar marknadsgruppen om ni vill sponsra vår drömlirare! Ni kan också förhandsboka en reklamplats (min 7.000:-) på spelaren här via hemsidan där supportertröjor beställs (välj lämpligt alternativ).

SwedSafe
Sparbanken Skåne
Dela med andra